7 Zdravstvenih Testov, Ki Jih Lahko Shranite Svoje Življenje

7 Zdravstvenih Testov, Ki Jih Lahko Shranite Svoje Življenje

Pravi pregovor, je malo stvari, ki štejejo" in to je zelo blizu resnice, ko gre za kako so ljudje lahko ostanejo srečni. Kot pravi pregovor Biti Motivirani vam pomaga živeti zdravo, srečno in boljše življenje. Ta prispevek 100 Fitnes Strokovnjaki na 2017 je Vrh Trening Motivacija Nasveti vam bodo pomagali živeti tako.

Če prodajate digitalnih izdelkov, Velik Kartel je rešitev za samodejno nalaganje. Jaz zelo priporočam, nastavite svoje pulleyapp možnost. Prodaja med spanjem... ja, prosim. Kaj to pomeni, da vsakič, ko nekdo kupi digitalnih izdelkov, škripec in-app samodejno e-mail jim izdelka. Nič je potrebno na vašem koncu in stranka dobi svoj izdelek takoj.
Win-Win. Škripec-app je dodatno mesečno nadomestilo, ampak definitivno vredno.

Vendar, jaz bi tudi spodbudi vsakogar, ki se ukvarjajo z vprašanji težo, da se glasi nekaj Ellyn Satter (še posebej, če je otrok debelosti svoje skrbi, pa ne samo za otroke) in mislim, da je vsak odgovoren za izgubo teže stran potrebuje, da se vključijo z njeno raziskovalno in "kako jesti" smernice (glej prvi del Skrivnosti, kako nahraniti zdravo družino za splošno "kako jesti' info), najmanj. Rad bi videl odziv na njeno tukaj.

International Medical Corps, ki združuje inovativne strategije v njenih temeljnih programov za obravnavanje nasilja na podlagi spola (GBV), ki je opredeljeno kot dejanske ali grozi, fizično, spolno in psihično nasilje, ki se pojavi, bodisi v družini ali v širši skupnosti. Mi celosten pristop do vseh naših GBV programe, tako da smo ne samo zdravljenje telesnih in psihičnih posledic zlorabe, ampak tudi preprečevanje prihodnjih primerih, s pomočjo skupnosti, izobraževanja in ozaveščanja.

To ne pomeni, da morate porabiti ur v telovadnici vsak teden.

Zaposleni zdravnik nima težav vgradnjo v svojem sedem minut vadbe vsako jutro ( oglejte si celoten rutinsko tukaj ), ki pravi, da je bolje za vas, kot občasno enourni telovadnici session. In lahko poslovite se od dolgočasnih tekočem traku seje. Namesto, Dr. Oz predlaga pridobivanje osnovnega pedometer in nastavitev cilj 10.000 korakov na dan (to je približno pet kilometrov) ostati vitek in zdrav.

InnerSpace je digitalizaciji notranji svet in bogatijo vsak interakcije znotraj. Naše mreže naprave samodejno in takoj ustvari 3-dimenzionalni zemljevid prostora in lahko odejo z zelo natančen, lokacijske informacije za določanje položaja (mislim, notranji GPS). S povečanjem na ključ narave naše platforme, smo lahko obsega hitro, da uresničimo našo vizijo, da platformi, ki poganja vsak digitalni izkušnje v zaprtih prostorih.