8 Korakov, Ki Jih Lahko Posnamete, Se Od Danes Na Dramatično Povečali Svoj Dohodek

zdravstveno svetovanje medicine

Gabby Reece je fitnes ikono, podjetnik, avtor, žena in zaposleni mama treh. Imenuje eno izmed 20 Najbolj Vplivnih Žensk v Športu, ki jih Ženske Športni in Fitnes revije , Gabby je postala vzor vsem svetu glede ustreznosti, prehrano in dobro počutje. Z in brez nepotrebnih pristop, ki omogoča ljudem, da prevzamejo odgovornost za lastno zdravje, Gabby poskrbi, da je njena zdrava-živa svetovanje je ukoreninjen v realnosti življenja. Gabby je trenutno sodeluje z Ravnotežje Bar kot plačane predstavnik za Bilance Projekta.

To prehransko vzorec, ki je povezan z vrsto koristi za zdravje, vključno z zmanjšano tveganje za sladkorno bolezen, bolezni srca, rak, alzheimerjevo bolezen in še več. Plus, naprave, ki temeljijo prof tehtajo manj.

To je enostavno razumeti, zakaj je ta dieta vzorec spodbuja zdravo življenje; rastlinske hrane, so visoko na vse dobre" stvari, kot so vlaknine, vitamini, minerali, in phytochemicals, in nizka v vseh slabe" stvari, kot so nasičene maščobe, prehranskih holesterola, in natrija. Na rastlinski osnovi prehrane ni nekaj, greste na" ali off", to je slog prehranjevanja za vse življenje. Osnove vaše prehrane na mavrico okusne, zdrave hrane—stročnice, žita, zelenjava, sadje, oreški, semena, zelišča in začimbe—za življenje.

Kartica je bila postopno uvajal od 1. junija 2004 in v letu 2005, s čimer je postal edini zdravstvenega varstva, pravica dokument, na dan 1. januarja 2006. Kartica je veljavna v vseh francoskih čezmorskih departmajih ( Martinique , Guadeloupe , Reunion in francoska Gvajana ), saj so del EGP, ne pa zunaj EGP odvisnih ozemelj, kot so Jersey , Isle of Man , Aruba ali francoska Polinezija 2 Vendar pa so pogodbe za uporabo evropsko kartico zdravstvenega zavarovanja v Ferskih Otokov in Grenlandije , 3, čeprav se ne nahajajo v EGP.

Piti več vode.


Večina od nas dejansko ne piti dovolj vode vsak dan. Voda je bistvenega pomena za naše telo, da deluje — ali veste, več kot 60% naše telo je sestavljeno iz vode? Voda je potrebna za opravljanje funkcije telesa, odstranjevanje odpadkov, in prenos hranilnih snovi in kisika po vsem telesu.
Ker smo izgubili vode vsak dan, preko urina, blata, potenjem in z dihanjem, moramo za dopolnitev naše vnos vode.

To je ključnega pomena, da nudimo naše telo z dovolj vode, da nas je opozorilo, hidrirani in polni energije. Z vodo, ki obsega 50 do 65 odstotkov povprečnega odraslega telesa, tam je tudi več pobudo, da porabi več vode. Priporočljivo je, mi piti približno 8 skodelic vode na dan, To se morda zdi kot veliko vode, ampak vaše telo potrebuje. Poleg tega vse tiste, opoldne želja lahko dejansko vaše telo povedal, da je žejen — to je veliko bolje, da se napolni z vodo med obroki kot nezdrave prigrizke.

Mislim, da sem videl v primeru govorimo o video Tim je vprašal množice držav, ki prav tako zgodilo, da se je MD, če je (Tim) je bil zanima prispevajo k (tj. pomaga nadzorovati) kliničnega preskušanja. Mislim, da se prepričajte, da zveni kot stavbe vpliv v zdravstveni skupnosti, vendar brez formalno potrdilo. Zveni kot taksist poverilnice," meni.

Zagotovo, jaz ne bi želel, a samouk kirurg, da delujejo na mene, ampak jaz mislim, da je ta metoda je lahko koristno v, recimo, medicinske raziskave arene.