8 Navodila Za Zdravo Življenje

8 Navodila Za Zdravo Življenje

Vendar, če ste že kdaj videli nas na (še posebej Anthony), smo precej prepričani, da nimate pojma, da smo tudi vse o spodbujanju zdravega načina življenja.

Lupus, kot tudi nekatera zdravila lahko jemljete za bolezen, zaradi katere ste bolj dovzetni za okužbe. Naredil svoje najboljše, da bi se izognili vsakdo, ki je hladno ali drug pogoj, ki lahko ulova. Umijte si roke, pogosto s toplo, milnico. Ne dotikajte oči, usta ali nos, ki se lahko širijo bakterije. Posvetujte se z zdravnikom ali immunizations in cepiva, kot so gripa in pljučnica, se pravi za vas.

Izpostavljenost svetlobi ponoči ne samo prekine vaše možnosti za veliko noč spati, lahko povzroči tudi telesne mase, glede na nova študija, objavljena v American Journal of Epidemiologija. Kot nor, kot se zdi, študijskih predmetov, ki je spala v najbolj temne sobe je bilo 21 odstotkov manj verjetno, da bodo debelih od tistih, spanje v najlažji sobe. Takeaway tukaj je preprost: izklopite TV in kretnjo vaša nočna.

Po podatkih raziskave, objavljene v reviji Ameriške Akademije za Oftalmologijo, skrb za peepers zmanjšuje tveganje za umrljivost za neverjetnih 40%. Vodja raziskovalec študije, Jie Jin Wang, PhD, meni, da je povezava med živijo dlje in katarakta kirurgija je verjetno pripisati boljšo mobilnost, izboljšati telesno in čustveno dobro počutje, splošno optimizem, in večje zaupanje, ki živijo po besting vida.

Zakaj je spanje postane nekaj, kar smo (in celo sovraštvo), da dela v naše urnike? Spanje je darilo, nekaj, kar je ravno tako pomembna kot hrana na naše ploščo in naše vadbene navade. To je čas dneva, ki jih naše telo resetira sama, razstruplja, in nam omogoča, da lahko osvojiti naslednji dan vnaprej. Depresija, povečanje telesne mase, stres in celo hrane cravings lahko nastane, če ne bomo dobili dovolj počitka. Za nekatere od nas, naš spanec potrebe, se lahko 8 ur, in drugi bi se lahko, 9 ali 10. Ne samo, da sami, za koliko spanja potrebujete — get dovolj, dokler ne zbudi ob istem času vsak dan, brez potrebe za budilko.

človek zdravstveno svetovanje

Zato je najbolje, da se posvetuje z travel medicine klinika 4 do 6 tednov pred odhodom. Imejte v mislih, da cepivo, ki je zaščitni učinek traja nekaj časa, da se razvijejo po cepljenju.

Nekatera cepiva, preveč, lahko zahtevajo več kot en odmerek, torej več kot en obisk pisarniški morda potrebno.

Vendar, ko je nujno potovanje pojavijo težave, je še vedno pametno in koristno, da se dogovorite za potovalne medicine specialist obiščite celo do dneva pred odhodom.

Zdravniki porabijo 49% svojih dan dokazuje, srečanja, in 27% kot obraz časa z bolniki. $102 Milijarde 324 Milijonov delovnih ur, porabljenih na leto v ZDA rešiti ta problem. Še ni, bolnikom le spomnimo 25%, kar je njihov zdravnik je dejal, zaradi visokih bolnišnici ponovni sprejem stopnje in kot 125.000 prebivalcev na leto.

Smo rešili ta problem z avtomatizacijo srečanje dokumentacijo. Varčujemo z zdravniki, več kot eno uro na dan, povečanje prihodkov, in izboljša zadovoljstvo bolnika.